keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Tissejä ja tinderlutkailuja lopputulema eli 2.0

Mihinkäs se juttu jäi, no tähän KLIK.

Onnekseni tytöt, tai noh naiset eivät tunteneet toisiaan. Mirja olikin vain se toinen tiskillä hääräävä kuppilan työläinen. Kiitos jeesus, nähtävästi kotipaikkani ei ole vielä aivan liian pieni. Tämä vanhempi mukava nainen tiskin takana katsoo minua kuin makkaraa kun deittini kanssa otamme kahvit, ehkäpä laitan hänelle viestiä parin tunnin päästä? en nyt niin hölmö ole

Helppo kaato ja hyvä mieli, neiti tykkäsi eläimistä ja minä hänestä. Nuorempana tapauksena verrattaen vanhempaan tiskin naiseen luulisi että nuori olisi villimpi, eipä ollu. Kuinka voi olla mahdollista että nuori nainen häpeää tiukkaa kroppaansa enemmän kun elämää nähnyt puuma? Mistä liene nuoruudesta ja itsensä etsimisestä tämäkin johtuu, eikö niitten tyttöjen pitänyt olla henkisesti kypsempiä kuin saman ikäiset pojat?

Siinä missä puuman luolasta pitää lähteä uusi paita napittomana pois, pitää nuoren sylistä lähteä kun kotona on pleikkari jolla ois hauska pelata vähän fifaa. Ymmärrän kyllä että aina ei kemiat niin kohtaa, mutta ei se kyllä sitäkään ole. Varsinkin jos tyttö kysyy tinderissä uusintaa, sillon voi todeta että oli vissin ihan success. Kuitenkin, lutkailen tulevaisuudessa pervoja puumia. Ei pahalla ikätoverini, mutta kasvakaa.

-Lupiini

tiistai 3. toukokuuta 2016

Seksitön Cheerleader

Ensismmäisenä kommentti tästä otsikosta, eikö olekkin hyvä vitsi? Itse ainakin nauran niin että peräsuoli on solmussa.

Törmäsin siis Iltalehden laatujournalismin maailmaan ja löysin sieltä seuraavan,
(Cheerleader-joukkueeseen haettiin uusia jäseniä uskomattoman seksistisellä mainoksella).

Summarumppana Washingtonin Yliopisto haki uusia Cheerleadereitä ja kandidaateille oli asetettu monenlaisia kriteereitä... seksistisiä kriteerejä, HYI! Cheerleaderin tulee olla kaunis, urheilullinen ja tietynlaista kynsilakkaakin. Miten ne kehtaa? Siis miten ne kehtaa? Täysin pöyristettävää että Cheerleaderille asetetaan ulkonäköpaineita, näin miehenkin mielestä.

Miksi Cheerleaderin halutaan olevan kaunis, kuuma ja seksikäs? Eihän hänen tehtävä ole näyttää hyvältä, heidän tehtävänsä on auttaa turvamiehiä turvaamaan urheilijoiden turvallisuus. Turha unohtaa myöskään sitä kuinka tärkeä asema heillä on ajatuksien jakamisessa ja ideoiden jalostuksessa. Nykyaikamme kaikkitietävät ja modernit arjen pelastavat tietosanakirjat.



Iltalehden uutinen ihmittelee suuresti miksi halutaan seksikäs Cheerleades, en kyllä tiedä. Kyllä meidän omat Patrik Laineet ja Barkowit odottavat naisissaan terävää päätä ja hyvää luonnetta.

Mitä, jos jääkiekkomaajoukkueen pelaajatkin valittaisiin ulkonäkökriteerein? Pelitaitojen lisäksi perusvaatimuksiin kuuluisivat vaalea geelillä laitettu tukka, jykevä leuka, pieni parransänki, oikeanvärinen pikkutakki ja pyykkilautavatsa. Kultajuhlia ei ehkä tarvitsisi järjestää. -Iltalehti
 Väännetään siideriksi ja makkaraksi, Jääkiekkoilija ei tarvi sitä peppua ja hyviä rintoja. Jääkiekkoilijalla täytyy olla peliälyä, reaktionopeutta, lahjakkuutta ja perkeleen hyvät geenit. Leikkauspöydällä voidaan luoda maailman paras Cheerleader, mutta sellaisella ei voida luoda uutta Jaromir jäksteriä (NHL pelaaja). Missä on siis se miehen oikeus päästä piireihin ja jonkun palkintomieheksi puolivahingossa, missä on mun oikeus sellaseen?

Suomessa on onneksi taas maailmaa edellä ja Cheerleaderiksi pääsee kuka vain, ainakin jos paikallista tanssityttörivistöä katsoo sen mitä kehtaa ennen hyymörinauruun purskahtamista. pus
-Lupiini